Welkom
in Dorpshuis de Geist

Dorpshuis de Geist

Vinkenlaan 7

1834 GN Sint Pancras

Telefoon: 072 5641621

Mail: info@dorpshuisdegeist.nl

Bakkerij de Geist

(De Waerden Sint Pancras)

Telefoon: 06 30179854Ons Dorpshuis is een centraal punt voor ontmoetingen en activiteiten voor jong en oud. Een groot scala aan verenigingen, organisaties en individuen uit het dorp en van daarbuiten maken gebruik van de beschikbare ruimtes en andere faciliteiten. Er zijn 7 verschillende ruimtes in het gebouw die voor allerlei doeleinden te gebruiken zijn: vergaderingen, lezingen, uitvoeringen, workshops, en andere activiteiten. Ons enthousiaste team en vrijwilligers staan voor U klaar!

Wilt u gebruik maken van de faciliteiten van Dorpshuis de Geist? Dat kan! Informatie opvragen kan telefonisch van ma-vr tussen 10.00-16.00 uur of via mail.


Belangrijke mededelingen:


 

 De CREA club, kom je ook??

Elke vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur gezellig samen creatief aan de gang in Dorpshuis de Geist.
Of je nu iets voor jezelf maakt of voor een goed doel, het maakt niet uit. Wil je leren haken of breien ook daar kunnen wij je mee helpen. Mozaiek of entrelac haken, uitleg van patronen of gebruikte steken, een leuke knuffel haken allemaal mogelijk.  Geen inspiratie? Geen probleem ....... Ingrid en Rinske barsten van de leuke ideeën. 

Dorpsraad in De Geist 

Het Bestuur van de Dorpsraad, gaat elke laatste woensdag van de maand aan de tafel zitten in Dorpshuis De Geist. Een ieder is welkom om langs te komen voor een praatje, een vraag, advies, een voorstel, enz. Het is een informele bijeenkomst. Sommige noemen het "een benen op tafeloverleg", en andere weer "Brainstormen". Doel is om elkaar te spreken en contacten te leggen met de mensen van Sint Pancras. Een combinatie van leuke gesprekken in een gezellige omgeving.E-mailen
Bellen
Map
Info